Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Prijzen seizoen clubcards 2012-2013

Prijzen seizoen clubcards 2012-2013

19 apr 2012

De Supportersvereniging PSV is door PSV geďnformeerd over de prijzen voor de seizoenkaarten voor het jubileum seizoen 2012-2013. Uit de verklaring van PSV blijkt dat de club nog steeds de ambitie uitstraalt om weer successen te gaan behalen. Bovendien is de prijsstelling onderdeel van het ingezette hersteltraject uit 2011.

We zijn blij dat PSV openheid betracht over de redenen waarom de prijzen voor het seizoen van het honderd-jarig bestaan zo zijn vastgesteld. Wel vinden wij het jammer dat dit voor de vaste klanten van PSV een prijsverhoging betekent. Hoewel het blijkt dat PSV nog steeds prijzen hanteert die over het algemeen lager zijn dan de concurrentie, betekent dit in economisch moeilijke tijden voor PSV fans ook een extra uitgave om hun passie te beleven.

Wij verwachten wel van PSV dat de basis die zij nu neerlegt ook daadwerkelijk de sportieve successen gaat brengen én dat de club de band met de fans nog verder aan gaat trekken. De bijdrage van de fans maakt tenslotte inmiddels een groot deel uit van de begroting.

Laatst bijgewerkt : 21 apr 2012 - 12:18