Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie kaartverkoop PSV - Ajax (05/08/2012)

Informatie kaartverkoop PSV - Ajax (05/08/2012)

6 jun 2012 - Door: Chris

Competitie:
Johan Cruijff Schaal

Datum en aanvang:
Zondag 5 augustus 2012, 18.00 uur
Amsterdam ArenA

Verkoop:
De verkoop start woensdag 6 juni om 10.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 3 augustus om 14.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.psvuitwedstrijd.nl

Verkoopvoorwaarden:
Per PSV Club Card zijn twee kaarten verkrijgbaar. Kaarten zijn verkrijgbaar als autocombi of in combinatie met een busreis.

Bijzonderheden:
Bestel uiterlijk vrijdag 15 juni en ontvang 3 euro korting! Let op: je kunt per relatienummer maar één bestelling plaatsen. Je dient het aantal gewenste tickets (maximaal twee per Club Card) in één transactie te kopen.

Beschikbare kaarten:
Voor PSV-supporters zijn op de eerste ring van de ArenA de vakken 112 tot en met 116 beschikbaar . Klik hier voor een plattegrond van de Amsterdam ArenA. De exacte vakken zijn afhankelijk van het aantal verkochte kaarten.

Prijzen tot en met 15 juni:
Auto € 17,00
Buscombi leden PSV Supportersvereniging € 28,50
Buscombi PSV Club Cardhouders € 38,50

Prijzen vanaf 16 juni:
Auto € 20,00
Buscombi leden PSV Supportersvereniging € 31,50
Buscombi PSV Club Cardhouders € 41,50

Opmerkingen auto:
Het is mogelijk om voor deze wedstrijd met eigen auto te reizen. Het is niet toegestaan om met andere (openbaar) vervoerswijzen hiervan gebruik te maken. En het is niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd het centrum van Amsterdam te bezoeken. De auto dient te worden geparkeerd op een afgesloten parkeerterrein in de nabijheid van de Amsterdam ArenA (hier zijn geen extra kosten aan verbonden). De exacte locatie en de routebeschrijving wordt in de week voor de wedstrijd per e-mail toegestuurd. Bij de ingang van het parkeerterrein in Amsterdam wordt het omwisselbiljet omgeruild tegen de toegangskaart. Dit kan op de wedstrijddag vanaf 16.00 uur.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 15.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Hedel (Parkeerterrein “de Lucht", tussen afslag 17 en 18 van de A2) en Vianen (Parkeerterrein restaurant van der Valk, afslag 11 van de A2). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV Kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 6 jun 2012 - 11:00