Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Kennismaken met de kandidaat voorzitter

Kennismaken met de kandidaat voorzitter

27 jun 2012

Na een uitgebreide selectieprocedure wil het bestuur jullie voorstellen aan de kandidaat voor het voorzitterschap van de Supportersvereniging PSV: Harrie Timmermans!

Harrie Timmermans
Harrie is geboren in 1971 en woonachtig in Oirschot. In het dagelijks leven is hij werkzaam als secretaris / algemeen directeur van de gemeente Eersel.

Als PSV fan heeft hij sinds 1982 al een seizoenkaart. In het stadion is hij begonnen op de jongensrang en uiteindelijk, via de oude L-tribune, terechtgekomen op west.

Zijn betrokkenheid bij PSV wordt nog eens extra onderstreept door zijn bestuurslidmaatschap (secretaris) van de toenmalige Stichting 100 jaar Frits Philips.

Daarnaast is hij een fervent verzamelaar van voetbalboeken. In 2008 schreef hij zelfs zelf een boek "De Topscorer" met daarin portretten van onder andere Willy van der Kuijlen, Romario de Souza Faria en Ruud van Nistelrooij.

Bijzondere ledenvergadering
Wij zijn er van overtuigd dat Harrie de juiste voorzitter is die het, onder Rob van den Akker, ingezette beleid zal voortzetten.

Graag willen wij Harrie jullie voorstellen als kandidaat in een bijzondere ledenvergadering. Deze vergadering zal op maandag 27 augustus aanstaande plaatsvinden. Nadere informatie hierover zal worden geplaatst in ons blad "De PSV Supporter" welke in augustus zal uitkomen.

Laatst bijgewerkt : 27 jun 2012 - 21:43