Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie RKC Waalwijk - PSV dd 11-8-2012

Verkoopinformatie RKC Waalwijk - PSV dd 11-8-2012

24 jul 2012 - Door: AR

RKC Waalwijk - PSV (11/08/2012)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 11 augustus 2012, 18.45 uur

Verkoop:
De verkoop start vrijdag 27 juli om 10.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 10 augustus om 14.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor eigen vervoer als ook voor een buscombi. Er zijn in totaal 680 kaarten beschikbaar.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de (barcode van) de PSV Club Card bij de hand te hebben. Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet eerder gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Kaarten eigen vervoer € 19,-
Buscombi leden Supportersvereniging PSV € 22,-
Buscombi PSV Club Cardhouders € 32,-

Opmerkingen eigen vervoer:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij de ingang van het bezoekersvak. Parkeren kan in de omgeving van het stadion. Bij het omwisselen dient men het omwisselbiljet in te leveren en de bij de aankoop gebruikte Club Card te tonen. Let op: er geldt een permanent alcoholverbod op de weg in het gebied rondom het RKC-stadion.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 16.45 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn voor deze wedstrijd geen andere opstapmogelijkheden.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 24 jul 2012 - 16:25