Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie FC Groningen - PSV dd 26-8-2012

Verkoopinformatie FC Groningen - PSV dd 26-8-2012

24 jul 2012 - Door: AR

FC Groningen - PSV (26/08/2012)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 26 augustus 2012, 16.30 uur

Verkoop:
De verkoop start vrijdag 27 juli om 10.00 uur en eindigt vrijdag 24 augustus om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Net zoals het bezoekersvak in het Philip Stadion, beschikt FC Groningen ook over een gesplitst bezoekersvak. Ook dit seizoen heeft FC Groningen weer aan PSV gevraagd om 1 helft van het bezoekersvak af te staan zodat FC Groningen het andere deel van het vak beschikbaar had voor verkoop aan eigen supporters. Als compensatie worden de kaarten dan gratis aan PSV verstrekt. Gezien het aantal meereizende PSV supporters in de afgelopen seizoenen naar deze uitwedstrijd, heeft PSV hierop, na overleg met de Supporters Vereniging PSV en PSV Fans United hiervoor toestemming gegeven.

Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi. Er zijn in totaal 525 kaarten beschikbaar voor PSV supporters. De kaarten zijn gratis, alleen de toeslagen en eventueel busprijs dient te worden betaald.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Autocombi € 4,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 13,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 23,00

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld op het parkeerterrein van Texaco benzinestation "Lageveen" tussen Meppel en Hoogeveen nabij afrit 25, gelegen aan de A28. Bij de toegangskaart ontvang je een routebeschrijving naar het stadion. Het omwisselen vindt plaats tussen 14.45 en 15.15 uur.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 11.45 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Oss (Ventweg tegenover Mc Donalds, afslag 52 van de A59), Arnhem (Parkeerterrein "de Waterberg", afslag 26 van de A50) en Spier (Parkeerterrein van de Valk hotel Spier, afslag 29 van de A28). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Supporters die gezamenlijk in dezelfde bus willen reizen dienen hiervoor bij het boeken gebruik te maken van een groepsboeking en niet ieder afzonderlijk te boeken. Bij een groepsboeking zit alle personen automatisch in dezelfde bus. Bij afzonderlijke boekingen bestaat de kans dat supporters in aparte bussen zitten. Het is niet mogelijk om dit na het boeken nog te laten corrigeren.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 24 jul 2012 - 16:27