Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie VVV Venlo - PSV

Verkoopinformatie VVV Venlo - PSV

12 sep 2012

VVV Venlo – PSV (30-09-2012)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 30 september 2012, 16.30 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 15 september om 9.00 uur en eindigt vrijdag 28 september om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi.
Er zijn in totaal 550 kaarten beschikbaar waarvan 275 voor de bus en 275 voor de auto.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart..

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Eigen vervoer € 17,80
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 26,80
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 36,80

Opmerkingen auto combi:
Het omwisselen vindt plaats bij de ingang van het bezoekersvak op parkeerterrein P2. De auto kan hier gratis worden geparkeerd op vertoon van het omwisselbiljet. Men dient verplicht met de auto te reizen, het is niet toegestaan om met andere wijzen van (openbaar) vervoer te reizen. Tevens is het niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd de binnenstad van Venlo te bezoeken.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 14.30 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn geen alternatieve opstappunten en ook rijdt er geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 12 sep 2012 - 10:26