Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Achilles '29 - PSV

Verkoopinformatie Achilles '29 - PSV

12 sep 2012

Achilles ‘29 – PSV (27-09-2012)

Competitie:
KNVB Beker

Datum en aanvang:
Donderdag 27 september 2012, 18.45 uur

Verkoop:
De verkoop start vrijdag 14 september om 10.00 uur en eindigt woensdag 26 september om 14.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn alle kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. Er wordt door de Supportersvereniging PSV geen busreis georganiseerd. Per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card kun je vier toegangskaarten kopen. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart.
Er wordt een apart deel van het sportpark gereserveerd voor de PSV fans.
Op de wedstrijddag zijn de kassa’s gesloten, er vindt dan geen kaartverkoop meer plaats. Alle kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de PSV Club Card bij de hand te hebben. Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Kaarten volwassenen € 14,00
Kaarten kinderen t/m 12 jaar en 65 € 8,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Indien je een kaart voor volwassenen wilt boeken, selecteer bij het boeken de vervoerswijze “auto." Indien je een kaart voor een kind of 65 wilt boeken, selecteer bij het boeken de vervoerswijze “trein". Dan wordt automatisch de juiste prijs berekend.
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij Achilles ‘29 in Groesbeek. Dit kan bij het infoloket op het parkeerterrein van het sportpark. Bij het omwisselen dient men het omwisselbiljet in te leveren de bij de aankoop gebruikte Club Card te tonen.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 12 sep 2012 - 15:50