Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Uitwedstrijden, wat hebben we bereikt

Uitwedstrijden, wat hebben we bereikt

15 okt 2012

Het afgelopen weekend zijn de kaarten voor de uitwedstrijden tegen PEC Zwolle en ADO Den Haag in de verkoop gegaan. Voor ADO geldt een auto/bus combi met omwisselen buiten het stadion. Voor PEC Zwolle geldt een auto/bus combi met omwisselen bij het stadion.

ADO Den Haag
De afgelopen jaren zagen de vervoersverplichtingen naar Den Haag er heel anders uit. In samenspraak met de lokale driehoek hebben wij kunnen afspreken dat een autocombi ook mogelijk wordt. Dit jaar kunnen 25 auto's mee naar Den Haag. Wij hopen dat dit de komende jaren nog verder uitgebreid kan worden.

PEC Zwolle
In Zwolle was het de bedoeling dat er eerst ver buiten het stadion ook nog eens omgewisseld moest gaan worden. Na heftige discussies hebben we in ieder geval bereikt dat de omwisselverplichting bij het stadion kan plaatsvinden.

Verbetering
Mede door inspanningen van de Supportersvereniging PSV zijn de vervoersvoorwaarden dus aanzienlijk verbeterd. Wij hopen dat we ook bij komende wedstrijden een vebetering van de voorwaarden waar mogelijk kunnen realiseren.

Laatst bijgewerkt : 15 okt 2012 - 15:31