Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie AIK Solna-PSV

Verkoopinformatie AIK Solna-PSV

23 okt 2012 - Door: AR

Competitie:
UEFA Europa League

Datum en aanvang:
Donderdag 8 november 2012, 19.00 uur

Verkoop:
De verkoop start donderdag 25 oktober om 10.00 uur en eindigt maandag 5 november om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn alle kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. Daarnaast organiseert de Supportersvereniging PSV een busreis. Er zijn in totaal 1800 kaarten beschikbaar voor PSV supporters.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor houders van een PSV Uitkaart.
Deze verkoop start op donderdag 25 oktober om 10.00 uur.

Voor PSV Club Cardhouders die niet in het bezit zijn van een PSV Uitkaart start de verkoop op donderdag 25 oktober om 12.00 uur. Per PSV Club Card kan je n toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de (barcode van) de PSV Club Card bij de hand te hebben. Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Eigen vervoer € 30,00

Busreis (inclusief toegangskaart)
Leden Supportersvereniging PSV € 165,00
PSV Club Cardhouders € 190,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag in Zweden te worden omgewisseld, bij de ingang van het bezoekers vak. Dit kan vanaf 12.00 uur s middags. Bij het omwisselen dient men het omwisselbiljet in te leveren en een geldig legitimatiebewijs plus de bij de aankoop gebruikte Club Card te tonen.
Omwisselbiljetten zijn niet overdraagbaar. Indien een omwisselbiljet wordt aangeschaft met een (Seizoen) Club Card op bedrijfsnaam, dan dienen uiterlijk maandag 5 november de personalia aan PSV worden doorgegeven (kaartverkoop@psv.nl) van de persoon die gebruik maakt van het omwisselbiljet. Er zal bij het omwisselen van de tickets hierop worden gecontroleerd. Het is voor supporters die een stadionverbod hebben niet toegestaan om deze uitwedstrijd te bezoeken.

Opmerkingen Busreis:
De bussen vertrekken woensdag 7 november om 13.00 uur vanaf het parkeerterrein P2 van het Philips Stadion. De verwachte aankomst in Stockholm is donderdag 8 november 09.00 uur. Het vertrek uit Zweden is direct na afloop van de wedstrijd. Geplande terugkomst in Eindhoven is vrijdag 9 november omstreeks 18.00 uur. In de bus ontvangt u de originele toegangskaart. Vooraf omwisselen bij PSV is dus niet nodig.

Supporters die gezamenlijk in dezelfde bus willen reizen dienen hiervoor bij het boeken gebruik te maken van een groepsboeking en niet ieder afzonderlijk te boeken. Bij een groepsboeking zit alle personen automatisch in dezelfde bus. Bij afzonderlijke boekingen bestaat de kans dat supporters in aparte bussen zitten. Het is niet mogelijk om dit na het boeken nog te laten corrigeren.

Let op: voor de busreis mag je alleen boeken met de eigen persoonlijke PSV Club Card. Deze Club Card dient dus op eigen naam te staan, het is niet toegestaan om gebruik te maken van de clubcard van iemand anders of een Seizoen Club Card op bedrijfsnaam. Bij het vertrek van de bussen wordt er gecontroleerd op de personalia. Indien deze niet overeenstemmen wordt de instap geweigerd en ontvang men geen restitutie.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 23 okt 2012 - 13:18