Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Woensdagmiddag

Blog van Harrie: Woensdagmiddag

30 okt 2012 - Door: Harrie Timmermans

Naar aanleiding van het lage aantal toeschouwers bij de Europa League wedstrijd tegen AIK, kwam de discussie op gang hoe het komt dat maar zo weinig mensen de moeite nemen om naar het stadion te gaan.

Er werden voor de hand liggende redenen genoemd zoals de prijs van de kaartjes, het late tijdstip van de wedstrijd en het feit dat AIK niet echt een aansprekende tegenstander is. Helemaal na vele jaren verwend te zijn geweest met Champions League.

Dat laatste argument gaat niet op als we zien dat er voor de bekerwedstrijd tegen EHC ruim 25.000 kaarten aan de man zijn gebracht. Natuurlijk, deze wedstrijd is schappelijk geprijsd en ook het vroege aanvangstijdstip is een pluspunt.

Het leert ons echter ook dat PSV er makkelijk in kan slagen om (jonge) supporters aan zich te binden als de poorten van het stadion maar wijd open gezet worden. Ik zie het al helemaal voor me: over een tijdje hebben we elke week een vol huis op woensdagmiddag nadat onze directie en trainer het besluit hebben genomen om voortaan elke woensdagmiddag een open traning in het stadion te doen.

Laatst bijgewerkt : 31 okt 2012 - 10:38