Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Bekocht

Blog van Harrie: Bekocht

23 nov 2012 - Door: Harrie Timmermans

De afgelopen dagen wisten de media de weg naar de supportersvereniging goed te vinden. Spits, het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, BNR-radio, allemaal wilden ze weten of de supporters zich bekocht voelden omdat PSV de Europa League "een B-team" zou opstellen.

Ook vroegen ze in koor of het niet oncollegiaal is naar andere Nederlandse club omdat er zo weinig punten verzameld worden voor het klassement wat bepaalt hoeveel Nederlandse clubs volgend jaar mogen meedoen.

Onze reactie was kort: "Flauwekul" en "Krokodillentranen". Het is logisch dat onze trainer geen risico neemt met licht geblesseerde spelers met het oog op de competitie die veel belangrijker is. Na vier jaar snakken de fans weer naar het stadhuisplein. Daarnaast heeft PSV de afgelopen jaren heel veel punten gehaald voor Nederland en hoor je toch ook niemand zeuren over het feit dat AZ, Heerenveen, Feyenoord en Twente niks hebben klaar gemaakt.

Toch was het woord "bekocht" niet van de lucht donderdagavond. Dat ging echter niet over de opstelling maar over het feit dat trouwe supporters die in de voorverkoop hun kaartjes kochten, veel duurder uit waren dan fans die op het laatste moment een kaartje kocht via vakantieveiling.nl.

Laatst bijgewerkt : 23 nov 2012 - 9:52