Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie SSC Napoli - PSV

Verkoopinformatie SSC Napoli - PSV

23 nov 2012

SSC Napoli – PSV (06-12-2012)

Competitie:
UEFA Europa League

Datum en aanvang:
Donderdag 6 december 2012, 19.00 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 24 november om 09.00 uur en eindigt dinsdag 4 december om 14.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn alle kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. De supportersvereniging PSV organiseert geen busreis of vliegreis.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor houders van een PSV Uitkaart.
Deze verkoop start op zaterdag 24 november om 09.00 uur.

Voor PSV Club Cardhouders die niet in het bezit zijn van een PSV Uitkaart start de verkoop op zaterdag 24 november om 11.00 uur. Per PSV Club Card kan je één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de (barcode van) de PSV Club Card bij de hand te hebben. Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Eigen vervoer € 29,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Het omwisselbiljet dient vooraf bij PSV worden omgewisseld, dit kan vanaf woensdag 28 november. Bij het omwisselen dient men het omwisselbiljet in te leveren de bij de aankoop gebruikte Club Card te tonen.
Omwisselbiljetten zijn niet overdraagbaar, het aankopen van een toegangskaart kan alleen met een eigen persoonlijke PSV Club Card. Bij het omwisselen worden de persoonsgegevens van de supporter op het toegangsbewijs vermeld. Bij de ingang van het bezoekersvak in Italië dient men zich te legitimeren en wordt hierop gecontroleerd.
Het is voor supporters die een stadionverbod hebben niet toegestaan om deze uitwedstrijd te bezoeken.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 23 nov 2012 - 15:12