Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Er was eens

Blog van Harrie: Er was eens

2 dec 2012 - Door: Harrie Timmermans

Er was eens een tijd dat een competitiewedstrijd in de Amsterdam Arena een garantie was voor drie punten. Sinds de opening van de betonnen kolos in Duivendrecht waren onze rood-witten jarenlang onaantastbaar. Met de 0-4 in 2005 als onbetwist hoogtepunt.

Die tijd ligt al weer jaren achter ons. Ik ben het met Advocaat eens dat PSV zaterdag de slechtste wedstrijd van het seizoen speelde. Je koopt er alleen niks voor. Net als vele anderen moeten we vandaag de hoon trotseren van collega's op het werk die het maar al te leuk vinden om zout in de wonden te wrijven.

Er was eens een tijd dat de competitie werd beslist door wedstrijden tegen de zogenaamde "kleintjes". Ook die tijd ligt achter ons. Het verschil tussen de beste vijf ploegen en de rest is zo groot geworden dat het juist de onderlinge wedstrijden in de top zijn, die beslissen of je kampioen wordt. Dat maakt de Amsterdamse dreun nog groter.

Dick Advocaat heeft een week de tijd om de ploeg op scherp te zetten en een negatieve hattrick in topwedstrijden te voorkomen. Wij als supporters hebben een week de tijd om de bittere pil door te slikken om komende weekeinde weer vol achter onze ploeg te gaan staan.

Laatst bijgewerkt : 2 dec 2012 - 18:47