Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Recht van spreken

Blog van Harrie: Recht van spreken

13 dec 2012 - Door: Harrie Timmermans

Afgelopen maandag had ik op onze algemene ledenvergadering de eer het voorstel te mogen doen om Ger van Os voor te dragen als erelid van onze vereniging. Met een groot appalus bekrachtigden onze leden deze voordracht. Ger heeft zich vele jaren als onze voorzitter ingezet voor de supporters en PSV en daarom was dit huldebetoon terecht.

Een andere oud-voorzitter, tevens erelid van de supportersvereniging, is deze week ook in het nieuws: de door mijn zeer gewaardeerde Harry van Raaij. Zo had ik een aantal jaren geleden het genoegen om intensief met hem te mogen samenwerken in de stichting die een standbeeld voor Frits Philips op de Markt heeft gerealiseerd. Waar Harry van Raaij kwam, gingen deuren open.

Iemand die zich vele jaren (belangenloos!) heeft ingezet voor PSV heeft natuurlijk recht van spreken. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat je het ook altijd met hem eens hoeft te zijn. Net zo goed als Van Raaij het volste recht heeft om zijn mening te geven, heeft men bij PSV het recht om er een andere op nou te houden. Niks aan de hand, gewoon volwassen mee omgaan.

Een warme club koestert immers zijn mensen, helemaal de helden van weleer. Met de kerstdagen voor de deur mag de thermostaat in het Philips Stadion best een graadje hoger.

Laatst bijgewerkt : 14 dec 2012 - 8:23