Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Druilig

Blog van Harrie: Druilig

16 dec 2012 - Door: Harrie Timmermans

Zondagmorgen keek ik bij het opstaan uit mijn slaapkamerraam. Het was druilerig kwakkelweer. Een beetje symbolisch voor de week van PSV. Het goede gevoel na de overwinning op FC Twente kreeg helaas geen flitsend vervolg.

Het onnodige en dure puntenverlies tegen NEC droeg niet bij aan een stralend humeur. Waar komt toch die wisselvalligheid vandaan? Die vraag bleef maar door mijn hoofd gaan. Ook de strafzaak tegen Marcelo bracht geen hoop in de harten. De term "matennaaierij" viel zelfs. Niet echt een bijdrage aan de gunfactor voor PSV. Eerder een open uitnodiging aan de media om PSV te beschuldigen van Calimero-gedrag.

Alsof dat nog niet genoeg was, zocht onze trainer vrijdag tijdens zijn persconferentie de confrontatie met Rik Elfrink van het ED. Hij beschuldigde de krant van het drijven van een wig tussen hem en Marcel Brands. Was het niet Guus Hiddink die het belang benadrukte van een goede band tussen de club en de regionale krant?

Was er dan helemaal geen lichtpuntje? Zondagmiddag zag ik een oud-PSV-er een heldenrol vervullen in de WK-finale voor clubteams. Cassio Ramos stond na afloop zo trots als een pauw met de wereldbeker in zijn handen. Tsja....

Laatst bijgewerkt : 16 dec 2012 - 18:22