Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Aanklager

Blog van Harrie: Aanklager

21 dec 2012 - Door: Harrie Timmermans

De KNVB vindt dat onze trainer over de schreef is gegaan. Hij heeft volgens de bond stoute dingen gezegd over de aanklager betaald voetbal. In het Zeister jargon heet het dat Advocaat de "integriteit van de aanklager in twijfel heeft getrokken".

Wie stout is moet straf krijgen. Maar wat schetst mijn verbazing: de KNVB maakt wel een hoop kabaal maar gaat niet over tot daden. Dat noemen we een typisch gevalletje van "blaffende honden bijten niet".

Ik blijf toch een beetje met een raar gevoel zitten. Welk signaal geeft onze bond nu af? Dat wie A zegt, B achterwege kan laten? Dat je wel mag zeggen dat iemand niet deugd maar dat je niet tot sanctie overgaat. Is dat wat de KNVB met respect bedoelt? Ik snap er niet veel meer van.

Of toch wel? Zou het misschien kunnen zijn dat de KNVB iets te snel met een kanon op een mug heeft geschoten en dat ze daar spijt van hebben? En dat ze toen hebben gezocht naar een manier op het eigen gezicht te redden? Het zou zomaar kunnen. Mijn achting voor de KNVB is er niet door gegroeid.

Laatst bijgewerkt : 21 dec 2012 - 10:47