Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Broos
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Blog van Harrie: Broos

23 dec 2012 - Door: Harrie Timmermans

PSV heeft zaterdagavond in Breda zichzelf en de supporters een goede dienst bewezen. Vooraf werd de wedstrijd tegen NAC met enige vrees tegemoet gezien. Zo vaak wonnen we er niet de laatste jaren.

Op het veld was PSV echter meteen heer en meester. 1-4 bij rust en daarna doorlopen naar 1-6. Ongekende cijfers voor een uitwedstrijd. De sfeer op het uitvak was dan ook opperbest. Helemaal door de kerstmutsen die door de supportersvereniging waren uitgedeeld. Een kleine attentie voor de trouwe aanhang.

Over trouwe aanhang gesproken: Frits Bovers. Vanaf deze plek wil ik mijn collega-voorzitter van Fans United heel veel beterschap toewensen.

Hoe gaan we nu als supporters het nieuwe jaar in? Met hoop in de harten en heel veel zin in het jubileumjaar. Maar ook in het besef dat de uitbalans nogal broos is. En dat met uitwedstrijden tegen AZ, Heerenveen, Feyenoord, Twente en Vitesse nog voor de boeg. Zaterdag bewees PSV dat het een mentale kwestie is. Misschien dat er een Oosterse wijze eens naar kan kijken als ze op trainingskamp in Thailand zijn. Een mentale APK zou misschien geen kwaad kunnen.

Laatst bijgewerkt : 23 dec 2012 - 14:11