Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Lekker

Blog van Harrie: Lekker

3 feb 2013 - Door: Harrie Timmermans

Het was een lekkere zaterdagavond in het Philips Stadion. Ouderwets bijna. Het was goed om te zien dat de ploeg hongerig is. Met Mark van Bommel weer in de rol van aanjager. Misschien moeten we de media wel dankbaar zijn dat ze hem wilden afschrijven, want dat maakt mooie krachten los.

Ook de invalbeurt van Jurgen Locadia was genieten. In 23 minuten tijd gaf hij zijn visitekaartje af met een doelpunt en een assist. De statistieken van Locadia zijn indrukwekkend. Hij kwam tot nu toe in 8 eredivisiewedstrijden in actie, waarvan de meeste als invaller. Daarin scoorde hij 5 keer en gaf 3 keer een assist. Omgerekend naar wedstrijdminuten, is hij de meest effectieve speler van de eredivisie. Wie heeft het nog over Maher?

Ook een lichtpuntje is dat het weer wat beter gaat met Erik Pieters. Ik sprak hem kort in de catacomben. Het zou mooi zijn als we hij snel weer kan aansluiten bij de selectie.

Was het dan alleen maar positief zaterdag? Eigenlijk wel. En dat is precies waar PSV voor moet waken. Een nederlaag tegen PEC is niet het einde van de wereld, maar een overwinning op ADO is ook geen reden voor euforie. Beide beentjes op de grond houden a.u.b. want hoogmoed komt voor de val.

Laatst bijgewerkt : 3 feb 2013 - 21:19