Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Feyenoord - PSV

Verkoopinformatie Feyenoord - PSV

5 feb 2013

Feyenoord – PSV (24-02-2013)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 24 februari 2013, 12.30 uur

Verkoop:
De verkoop start donderdag 7 februari om 10.00 uur en eindigt vrijdag 22 februari om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Er zijn voor deze wedstrijd 1.200 plaatsen beschikbaar. Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor eigen vervoer (400 stuks) als een buscombi (800 stuks).

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Eigen vervoer € 33,50
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 29,50
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 39,50

Opmerkingen eigen vervoer:
Op vertoon van het omwisselbiljet kan worden geparkeerd op een parkeerterrein in de directe nabijheid van het stadion. Het exacte parkeerterrein inclusief routebeschrijving wordt op vrijdag 22 februari per email gecommuniceerd. Het omwisselen van het omwisselbiljet vindt ook plaats op dit parkeerterrein.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 09.30 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Gilze-Rijen (parkeerplaats Molenheide, tussen afslag 12 en 13 van de A58). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Tevens vertrekt er vanuit Woerden de Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘Feyenoord – PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 10.30 uur vanuit Woerden.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 5 feb 2013 - 17:04