Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie PEC Zwolle - PSV

Verkoopinformatie PEC Zwolle - PSV

8 feb 2013

PEC Zwolle – PSV (27-02-2013)

Competitie:
KNVB beker

Datum en aanvang:
Woensdag 22 februari 2013, 18.45 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 9 februari om 9.00 uur en eindigt dinsdag 21 februari om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Er komt voor deze wedstrijd een voorrangsverkoop voor houders van een PSV Uitkaart.
Deze verkoop start op zaterdag 9 februari om 9.00 uur.

Voor PSV Club Cardhouders die niet in het bezit zijn van een PSV Uitkaart start de verkoop op zaterdag 9 februari om 11.00 uur. Per PSV Club Card kan je één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als een buscombi.
Er zijn in totaal 500 kaarten beschikbaar.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Autocombi € 14,50
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 23,50
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 33,50

Opmerkingen auto combi:
Het omwisselen vindt plaats op het parkeerterrein van het bezoekersvak in Zwolle. De auto kan hier gratis worden geparkeerd op vertoon van het omwisselbiljet. Men dient verplicht met de auto te reizen, het is niet toegestaan om met andere wijzen van (openbaar) vervoer te reizen. Tevens is het niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd de binnenstad van Zwolle te bezoeken. Het omwisselen vindt plaats vanaf 17.30 uur.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 15.30 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Oss (Ventweg tegenover Mc Donalds, afslag 52 van de A59) en Arnhem (Parkeerterrein "de Waterberg", afslag 26 van de A50). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 20 feb 2013 - 8:54