Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie SC Heerenveen - PSV

Verkoopinformatie SC Heerenveen - PSV

21 feb 2013

Sc Heerenveen – PSV (09-03-2013)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 9 maart 2013, 18.45 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 23 februari om 09.00 uur en eindigt vrijdag 8 maart om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Er zijn voor deze wedstrijd 1.280 plaatsen beschikbaar. Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor eigen vervoer als een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Eigen vervoer € 27,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 26,80
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 36,80

Opmerkingen eigen vervoer:
Het is niet toegestaan om voorafgaand of na afloop van de wedstrijd het centrum van Heerenveen te bezoeken. Uitsluitend onder deze voorwaarde zijn de autoriteiten van Heerenveen akkoord gegaan om PSV supporters met eigen vervoer te kunnen laten reizen in plaats van de oorspronkelijk vastgestelde combi.

De auto kan worden geparkeerd op parkeerterrein P5A (max. 100 plaatsen) en anders op het parkeerterrein bij vv Heerenveen/Skoatterwâld, afslag 11 Heerenveen-Oranjewoud. Volg de blauwe borden “gasten sc Heerenveen". Parkeren kan op vertoon van je omwisselbiljet.
Bij de ingang van het bezoekersvak wordt het omwisselbiljet omgeruild tegen de toegangskaart.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 15.45 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in Oss (Parkeerterrein Mc Donalds, Afslag 15 van de A50) en Arnhem (Parkeerterrein “de Waterberg", Afslag 26 van de A50). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.


Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 21 feb 2013 - 13:38