Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Red White Army

Blog van Harrie: Red White Army

10 mrt 2013 - Door: Harrie Timmermans

Ik had me de hele week verheugd op de trip naar Friesland. Zo vaak kom je daar niet. De ontvangst was er hartelijk en de sfeer gemoedelijk. Goeie omstandigheden voor een lekkere wedstrijd. Het uitvak was halfvol maar vocaal leek het wel uitverkocht.

"Red White Army" rolde van de tribune, als aansporing aan de ploeg om passie, strijd en werklust te tonen en uit te stralen dat de heilge graal aan PSV toebehoort dit seizoen. We kwamen bedrogen uit.

Niet PSV maar Heerenveen speelde als een "Band of Brothers". Wij leken op een huurlingenlegioen die mekaar voor de eerste keer troffen. Los zand. Weggespeeld. Zonder het zichbare commitment aan het hogere doel. Heerenveen liet zien hoe het moet.

In de tweede helft speelde PSV va banque. Te laat. Als het kalf verdronken is, dempt men de put. Na afloop nam alleen Mark van Bommel de moeite om zich bij het uitvak te melden. Na zo'n avond is het moeilijk om positeif te blijven. Gelukkig hebben we een hele week om ons op te peppen en tegen RKC weer achter de ploeg te staan. Come on PSV!

Laatst bijgewerkt : 10 mrt 2013 - 9:42