Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Roda JC - PSV

Verkoopinformatie Roda JC - PSV

13 mrt 2013

Roda JC - PSV (31/03/2013)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 31 maart 2013, 12.30 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 16 maart om 09.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 29 maart om 14.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi en een buscombi. Er zijn in totaal 1000 kaarten beschikbaar. In verband met beperkte parkeercapaciteit zijn er maximaal 675 kaarten beschikbaar voor de autocombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de (barcode van) de PSV Club Card bij de hand te hebben. Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet eerder gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Kaarten autocombi € 24,00

Kaarten buscombi
PSV Supporters Club Cardhouders € 25,00
PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 35,00

Opmerkingen Autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld bij de ingang van het bezoekersvak in Kerkrade tussen 11.00 en 12.00 uur. Men is verplicht om met de auto naar Kerkrade te reizen en te parkeren op parkeerterrein P3, direct gelegen achter het bezoekervak. Andere wijzen van (openbaar) vervoer zijn niet toegestaan. Het is niet toegestaan om voorafgaand aan de wedstrijd het centrum van Kerkrade te bezoeken, men dient rechtstreeks naar het stadion af te reizen.

Rondom het stadion geldt een alcoholverbod.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 10.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion. Er is geen alternatief opstappunt.

Er rijdt voor deze wedstrijd geen Randstadbus.

Voor meer informatie over de busreis en kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.Laatst bijgewerkt : 13 mrt 2013 - 13:01