Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Knettergek

Blog van Harrie: Knettergek

26 mrt 2013 - Door: Harrie Timmermans

Een paar jaar geleden noemde een kamerlid in een debat een minister "knettergek". Het hele land was in rep en roer over zoveel onfatsoen. Deze week hebben we versie 2.0 van "knettergek" met deze keer Kenneth Perez in de hoofdrol.

In een interview noemt hij Memphis Depay "knettergek". Zomaar uit het niets. Nou weet ik ook wel dat de voetbalwereld niet het Nederlandse parlement is maar ook de Deen gaat in mijn ogen over de schreef.

Zeker in een periode waarin de KNVB campagne voert met als thema respect, slaat zijn uitspraak nergens op. Onnodig en kwetsend. Dan heb je het echt niet begrepen. Ik vraag me af hoe zijn werkgever hier op gaat reageren.

Ik ben benieuwd of de voorzitter van de bond, Michael van Praag, net zo snel zijn mening klaar heeft als laatst met Mark van Bommel. Zeker gezien het verleden van Perez. En welke gedachten gaan er door die ene grensrechter heen die een paar jaar geleden helemaal stijf werd gescholden door Perez. Iets in de trant van: "Wie is er hier nou knettergek?"

Laatst bijgewerkt : 26 mrt 2013 - 9:27