Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Deuntje
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Blog van Harrie: Deuntje

1 apr 2013 - Door: Harrie Timmermans

Het was lang geleden dat ik op Eerste Paasdag de wekker op half acht moest zetten. Door het verzetten van de klok was het eigenlijk nog vroeger. Toch stond ik met frisse moed op. Ik had nog steeds het goede gevoel dat het wel eens een heel Paasweekeinde zou kunnen worden.

De late gelijkmaker van Roda JC was natuurlijk een flinke tegenvaller. Maar eerlijk is eerlijk, wie vaker mee naar uitwedstrijden gaat is wel wat gewend geraakt. Het was niet de eerste keer dat we uit op onze snufferd gingen. Twee punten verliezen is vervelend maar een domper was het incident met Jermain Lens.

Als je als team slecht speelt en je verliest dure punten om het kampioenschap dan is het logisch dat de fans boos en teleurgesteld zijn. Dat moet je als prof ondergaan. Dan ga je naar het uitvak, buig je nederig het hoofd en laat de hoon over je heen komen. Onze aanvoerder snapt dat als geen ander, hij deed het ook precies zo.

Gelukkig kunnen de lijntjes kort zijn in Eindhoven en met een paar telefoontjes over een weer werd er een ontmoeting geregeld op de Herdgang. Een stevig gesprek waarbij excuses zijn gemaakt door Jermain Lens. Dat kan ik waarderen. Wat mij betreft staat er daarmee een punt achter dit incident. Hopelijk het laatste incident. In mijn hoofd zit echter dat deuntje van de reclame: "Het houdt niet op, niet vanzelf".

Laatst bijgewerkt : 1 apr 2013 - 10:33