Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: We doen nog mee!

Blog van Harrie: We doen nog mee!

7 apr 2013 - Door: Harrie Timmermans

Afgelopen vrijdag mocht ik aanschuiven bij FC Onder Ons van Omroep Brabant. Onderdeel van het programma is het beantwoorden van "Ja-Nee"-vragen. Een vraag luidde: "Hebben de supporters van PSV ook last van kampioensstress?" Ik antwoordde volmondig met "Nee".

Een klein leugentje om bestwil, want natuurlijk knijp ik hem ook een beetje dat we weer in de slotfase bezwijken onder de druk. Maar dat ga ik natuurlijk niet te hard roepen. Sterker nog: door met zijn allen het tegendeel te roepen en uit te stralen geven we de ploeg positieve energie.

Dat beek zaterdag weer. Over de kwaliteit van het voetbal wil ik het niet hebben. In deze fase van de strijd is het niet belangrijk hoe je de punten haalt. De supporters ondersteunden de ploeg 90 minuten. Helemaal toen de ploeg even stuk leek te gaan na de 1-1. Op het tandvlees werden 3 punten over de ronde gesleept: We doen nog mee!

Dat weet de Telegraaf ook. Vandaar misschien dat gekke bericht op de site: "Van Bommel maakt ruzie met Willem II-fan". Onzin. Bij een ruzie zijn twee personen actief bezig met een confrontatie. Van Bommel deed echter niks. Hij zei alleen voor de camera dat hij niet begrijpt als er bier naar hem gegooid wordt en middelvingers opgestoken worden. Gelijk heeft hij: middelvingers horen niet!

Laatst bijgewerkt : 7 apr 2013 - 21:54