Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Loop zondag mee in de March of Madness!

Loop zondag mee in de March of Madness!

11 apr 2013 - Bron: PSV.nl

Voor de wedstrijd PSV-Ajax van komende zondag organiseert sfeergroep Lighttown Madness in samenwerking met PSV, Supportersvereniging PSV, gemeente Eindhoven en de politie wederom een March of Madness; een gezamenlijke tocht richting het Philips Stadion. Het is al weer de vierde editie van de mars, die bijdraagt aan een bijzondere sfeer in ons stadion.Meer dan duizend man
Deze thuiswedstrijd is van grote invloed in de strijd om het kampioenschap. Een overwinning op de Amsterdammers brengt PSV dichterbij de 22e landstitel uit de historie en de supporters kunnen een belangrijke rol spelen tijdens deze belangrijke confrontatie. De March of Madness draagt hier aan bij. Bij de voorgaande edities van de March of Madness tegen Ajax, FC Utrecht en Feyenoord liepen meer dan duizend supporters mee. Met een geweldige sfeer in het stadion als gevolg!

Eendracht maakt macht!
De March of Madness is een initiatief van sfeergroep Lighttown Madness, maar wordt ondersteund door club, Supportersvereniging PSV, gemeente en politie. Het is tijdens de mars niet toegestaan om vuurwerk of fakkels af te steken, net als het scanderen of zingen van antisemitische of beledigende teksten. De route loopt vanaf het Stadhuisplein via het Begijnhof, Demer, het 18 Septemberplein en de Mathildelaan richting het Philips Stadion. De March of Madness begint om 15.00 uur.

Laatst bijgewerkt : 11 apr 2013 - 10:47