Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Troonswisseling

Blog van Harrie: Troonswisseling

1 mei 2013 - Door: Harrie Timmermans

Gisteren was het land in de ban van de troonswisseling. De hele dag beelden van een feestend Amsterdam. Af en toe werd het me te veel. Gelukkig was het weer goed en kon ik naar buiten met mijn gezin.

Ook in Eindhoven staat een troonswisseling op het programma. Het is immers een publiek geheim dat Dick Advocaat zijn aflopende contract niet zal verlengen. De missie waar hij voor kwam is niet gehaald en Advocaat is een consequente man.

Daar waar de koningin maanden vantevoren uitsluitsel gaf dat ze het stokje zou overdragen, is de troonswisseling in Eindhoven met nevelen omhuld. Alle betrokkenen weten hoe het zit, is de verklaring voor het stilzwijgen. Maar ook de supporters zijn betrokkenen en die hebben ook recht op duidelijkheid.

Gelukkig kunnen fans heel goed luisteren en tussen de regels doorlezen. Niemand zal dus meer verrast zijn als bekend gemaakt wordt dat Phillip Cocu en Ernest Faber volgend jaar voor de groep staan. Echte PSV'ers. Mannen die krediet en vertrouwen verdienen. En tijd om te bouwen aan een nieuw PSV zonder gebukt te gaan onder een niet-realistisch verwachtingspatroon.

Laatst bijgewerkt : 1 mei 2013 - 10:04