Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Uithuilen
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Blog van Harrie: Uithuilen

10 mei 2013 - Door: Harrie Timmermans

Gisteren maakten 16.192 PSV-supporters de reis naar Rotterdam. 100 meer dan vorig jaar en daarmee was het de grootste uittocht sinds Stuttgart 1988. Na vijf sportief mislukte seizoenen kun je dan alleen maar concluderen dat PSV zich in de handen mag wrijven met zo'n hondstrouwe aanhang.

Ikzelf ben met de bus gegaan. Een van de 125 bussen die de supportersvereniging organiseerde. Een bijzondere bus omdat het allemaal fans waren uit mijn woonplaats Oirschot. En omdat ik wel heel bijzondere "hulp-stewards" aan boord had. De burgemeester van Veldhoven, Jack Mikkers en zijn vrouw Astrid. Zij verzorgden de bierverkoop in de bus.

De wedstrijd liep uit op een geweldige teleurstelling. Ik ving een cynische Tweet op die het malaisegevoel goed samen vatte: "Slechts twee goals tegen zo'n slechte verdediging, dan ben je niet waardig om te winnen". Humor kan soms heel erg pijn doen. Uithuilen en opnieuw beginnen. Echt opnieuw beginnen want doorgaan op deze weg is geen optie. Er zal echt wat moeten veranderen.

Ik wil iedereen bedanken die mee heeft geholpen om de finaledag goed te laten verlopen. De fans natuurlijk, maar vooral ook de mensen van de supportersvereniging en de stewardorganisatie. Dat zijn geen passanten of mensen met een salaris waar een paard de hik van krijgt. Dat zijn echte clubmensen. Dank, dank, dank.

Laatst bijgewerkt : 10 mei 2013 - 10:22