Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Help mee aan het PSV Museum!

Help mee aan het PSV Museum!

22 mei 2013

Zoals je waarschijnlijk al ergens in de media hebt vernomen, opent het PSV Museum dit jaar haar deuren aan de oostzijde van het Philips Stadion. De Supportersvereniging PSV doet hier ook actief aan mee en levert een grote bijdrage. Niet alleen de Supportersvereniging PSV zal hierin een bijdrage leveren maar ook jij kan kan dat doen! Samen kunnen we iets unieks maken!

Heb jij bijzondere spullen zoals foto's, shirts of andere spullen waar mooie PSV-herinneringen aan verbonden zijn dan mag je deze in bruikleen geven aan het museum indien gewenst. Dit zal uiteraard niet permanent zijn en het zal netjes gebeuren: Je mag het zelf in de vitrinekast leggen op een aangewezen plek, er komt een plaatje bij te staan waar jouw naam op staat en alleen jij mag het aanraken.

Dus denk jij spullen te hebben die in het museum thuishoren? Neem dan even contact op met de Supportersvereniging PSV via info@supver-psv.nl onder vermelding van 'PSV Museum' en het liefst met een foto van jouw bijdrage.Laatst bijgewerkt : 22 mei 2013 - 13:52