Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV presenteert jubileum thuistenue

PSV presenteert jubileum thuistenue

6 jun 2013 - Door: Chris

Het nieuwe PSV thuistenue voor seizoen 2013-2014 is bekend! De PSV Centennial Collection is nu te reserveren tijdens de voorinschrijving! Bekijk de video met drie PSV legendes in de hoofdrol en bestel het shirt direct. Tijdens de voorinschrijving profiteer je namelijk van veel voordeel!

Shirt met historie
Historie was het sleutelwoord in de ontwikkeling van het egaal rode jubileumshirt. Dit kwam onder andere naar voren in de gesprekken die PSV voerde met diverse supportersdelegaties. De rode kleur memoreert aan de grootste successen die PSV heeft geboekt zoals de prestaties in het memorabele seizoen 1987-1988. In dat jaar werd PSV kampioen, won het de KNVB beker en de Europa Cup I. Ook in 1978 toen PSV de UEFA Cup won, speelde het de thuiswedstrijden in een egaal rood shirt."Eendracht maakt macht"
Ook het nieuwe tenue bestaat uit een rood shirt, wit short en witte kousen. Het shirt heeft een witte kraag, witte manchetten met een gouden detail op de mouwen en het PSV jubileumlogo op de borst. Op de achterkant van het shirt staat het jaartal 1913 in opvallend goud en op het neklabel aan de binnenkant van het shirt staan de beroemde bogen die bij de ingang van het Philips Stadion staan. Zij dragen het motto "Eendracht maakt macht". Aan weerszijden staan de jaartallen 1913 en 2013 ter ere van het honderdjarig jubileum van de club. Het PSV thuisshirt, dat is gemaakt van de Nike Dry-Fit technologie. Bijzondere bijkomstigheid is de QR-code op het PSV-logo aan de binnenzijde van het shirt, welke doorlinkt naar de 100 jaar PSV-pagina.

Gratis verzending en 50% korting op bedrukking
Je hebt tot en met donderdag 4 juli de mogelijkheid om het thuisshirt of een ander artikel uit de jubileum collectie te reserveren tijdens de voorinschrijving. Schrijf je in bij de PSV FANstore in het Philips Stadion of reserveer direct online. Als je het thuisshirt in de voorinschrijving bestelt, profiteer je van 50% korting op bedrukking en gratis verzending.

Verkrijgbaar vanaf 5 juli
Vanaf vrijdag 5 juli 18.00 uur hangt het jubileum thuistenue in de winkel bij de PSV FANstore. PSV-supporters die het shirt tijdens de voorinschrijving in de winkel in het Philips Stadion hebben gereserveerd, kunnen hun bestelling ophalen vanaf vrijdag 5 juli 18.00 uur. Op deze dag worden tevens de bestellingen uit de online voorinschrijving verstuurd. Het PSV thuisshirt is tot en met 14 juli exclusief verkrijgbaar bij PSV FANstore.

Let op! Alleen tijdens de voorinschrijving profiteer je van gratis verzending en 50% korting op bedrukking.

Laatst bijgewerkt : 6 jun 2013 - 12:47