Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Toivonen

Blog van Harrie: Toivonen

19 jun 2013 - Door: Harrie Timmermans

Het is momenteel spitsuur voor de directie in het Philips Stadion. Daar waar anderen uitdrijven richting de vakantie maakt Marcel Brands overuren. Nou is niet elk gerucht waar maar het ziet er naar uit dat Lens niet de enige speler is die PSV gaat verlaten.

Op het lijstje van potentiele vertrekkers staat ook Ola Toivonen. Een vertrek zou in meerdere opzichten logisch zijn. Ola heeft aangegeven dat hij graag Champions League wil spelen en lonkte al eerder naar Engeland. En PSV heeft baat bij een vertrek deze zomer omdat ze anders geen transfergelden voor hem kunnen innen.

Appeltje eitje zou je zeggen. Schijn bedriegt echter. Want er lijkt een conflict te zijn ontstaan. Ola is boos dat Cocu heeft aangegeven dat hij bij Jong PSV moet spelen als hij niet bijtekent. Het woord "chantage" is al gevallen. Helemaal terecht is dat niet. Onze Zweedse spits is niet van gisteren en kent de zakelijke wetten van het voetbal.

Ik hoop dat er snel een oplossing komt. Het zou helpen als partijen met elkaar aan tafel gaan in plaats van over mekaar te praten in de media. Als Ola een beetje clubman is dan zal hij zijn best doen om voor PSV nog geld in het laadje te laten vloeien. PSV op zijn beurt moet genoegen nemen met minder dan de 11 miljoen Euro die ze een aantal jaren geleden nog voor hem konden beuren.

Laatst bijgewerkt : 19 jun 2013 - 8:55