Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Raspaardje

Blog van Harrie: Raspaardje

1 jul 2013 - Door: Harrie Timmermans

Afgelopen vrijdag at ik een broodje met Paul Post van Omroep Brabant. Samen terugkijken op het afgelopen seizoen maar vooral de blik op de toekomst. "De voorbereiding is altijd de mooiste tijd van het jaar", zei Paul. En daar kon hij wel eens gelijk in hebben.

Iedere ploeg verschijnt vol verwachtingen aan de slag en bij ons in Eindhoven valt dan meestal het woord "schaal". Spelers gaan en spelers komen en zolang de bal nog niet echt rolt mag iedereen zich wentelen in zijn eigen dromen.

Met de komst van Adam Maher worden dromen misschien wel waar dit jaar. Een raspaardje. Misschien wel het grootste talent wat er momenteel in Nederland rond loopt. Maar laten we oppassen dat niet alle druk op zijn schouders terecht komt. Het zijn immers sterke benen die de weelde kunnen dragen.

Ik moet ook steeds terugdenken aan de verontrustende woorden van Tiny Sanders een tijdje terug: "Ze komen hier binnen als normale jongens maar na anderhalf jaar zie je ze veranderen". Dat zegt iets over de spelers maar het zegt ook iets over het gebrek aan begeleiding.

Laatst bijgewerkt : 1 jul 2013 - 8:54