Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Nieuws > ADO Den Haag en Heracles
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

ADO Den Haag en Heracles

4 jul 2013

Het balletje rolt weer.

Terwijl een groot deel van Nederland nog in de vakantiestemming zit, zijn de voorbesprekingen voor de uitwedstrijden van komend seizoen alweer in volle gang.
De eerste twee die inmiddels hebben plaatsgevonden zijn de uitwedstrijden tegen ADO Den Haag en Heracles Almelo.
In beide gevallen kunnen we jullie goed nieuws brengen.

ADO Den Haag: Vorig seizoen hebben we voor het eerst sinds lange tijd de mogelijkheid gekregen om een deel van onze supporters naast de bus ook per auto af te laten reizen naar Den Haag. Vorig seizoen waren dat er 75, dit seizoen is dat aantal verhoogd naar 150. Zodat nog meer supporters de mogelijkheid krijgen om zelf een keuze te maken hoe ze de wedstrijd willen bezoeken. Op het vak zijn 500 (350 bus / 150 auto) kaarten beschikbaar. Dus ben er snel bij zodat je nog een keuze hebt over hoe je wilt afreizen.

Heracles Almelo: Waar wij bij deze wedstrijd vorig jaar nog met een auto / buscombi moesten afreizen naar Almelo zijn we zeer verheugd jullie nu te kunnen melden dat het een A-categorie wedstrijd is geworden. Dus vrij vervoer naar Almelo. Let wel op: de parkeergelegenheid in Almelo is zeer beperkt! Dus als je je auto bij het vak wil parkeren, zorg er dan voor dat je niet te laat bij het vak bent om teleurstellingen te voorkomen.

Wij willen de lokale driehoek van Den Haag en Almelo bedanken voor hun inzet en medewerking om deze verbeteringen mogelijk te maken, want elke verbetering in vervoer van supporters is toch weer een stapje in de goede richting.. Bedankt!

Laatst bijgewerkt : 4 jul 2013 - 10:50