Supportersvereniging PSV
Home > Nieuws > Info reizen voorronde Champions League
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Info reizen voorronde Champions League

19 jul 2013 - Door: AR

Vanmiddag vindt de loting plaats voor de voorronde van de Champions League. PSV loot tegen Zulte Waregem, PAOK Saloniki, Grasshoppers, FC Nordsjaelland of Red Bull Salzburg.

Gezien de afstanden naar Brussel, Zürich, Farum en Salzburg is de Supportersvereniging PSV voornemens een busreis aan te bieden naar één van deze steden mocht PSV een club uit één van deze steden loten.

Voor de reis naar Saloniki is alleen een vliegreis een optie. Indien er een vliegreis georganiseerd gaat worden maken wij dit ook zo spoedig mogelijk bekend.

Wij proberen de informatie voor de bus- en of vliegreis zo spoedig mogelijk bekend te maken. De busreis zal alleen doorgang vinden indien 75% van de bus is volgeboekt (bij een normale bus betekent dit 35 boekingen). De verkoop zal zo spoedig mogelijk opgestart worden via www.psvuitwedstrijd.nl zodra ook de kaartprijs en speeldata bekend zijn.

Na start van de verkoop raden wij supporters aan zo spoedig mogelijk te boeken zodat wij een beslissing kunnen nemen omtrent de definitieve doorgang van de reis. Mocht de reis geen doorgang vinden dan wordt het bedrag op korte termijn teruggestort.

De voorlopige kostenindicatie voor alleen de busreis is (hier komt de prijs van het kaartje nog bij):
- Salzburg € 80,-- leden / € 95,-- niet-leden
- Farum € 85,-- leden / € 100,-- niet-leden
- Zurich € 70,-- leden / € 85,-- niet-leden
- Brussel € 30,-- leden / € 40,-- niet-leden

Bij nadere vragen kun je het beste per e-mail contact met ons opnemen via info@supver-psv.nl

Vanwege het PSV FANevent zijn wij vandaag beperkt telefonisch bereikbaar.

Laatst bijgewerkt : 19 jul 2013 - 10:15