Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie ADO Den Haag-PSV dd 3-8-2013

Verkoopinformatie ADO Den Haag-PSV dd 3-8-2013

22 jul 2013 - Door: AR

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 3 augustus 2013, 18.45 uur

Verkoop:
De verkoop start woensdag 24 juli om 10.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 2 augustus om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt eerder als de laatste bus is volgeboekt.

De PSV Seizoen Club Cards van afgelopen seizoen zijn niet meer geldig. Je dient met de nieuwe Seizoen Club Card boeken. Indien je deze nog niet hebt, kun je een mail sturen met je gegevens naar kaartverkoop@psv.nl. Je ontvangt dan per email de 24 cijfers van de barcode.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn kaarten verkrijgbaar voor een autocombi en voor een buscombi. Er zijn in totaal 500 kaarten beschikbaar.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart..

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Autocombi € 14,00
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 23,00
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 33,00

Opmerkingen autocombi:
Voor de autocombi zijn maximaal 150 kaarten beschikbaar. Het omwisselen vindt plaats in Bodegraven (Parkeerterrein “AC restaurant", tussen afslag 12 en 12 A van de A12). Bij de toegangskaart ontvang je een routebeschrijving naar het stadion en een parkeerkaart voor een afgeschermd parkeerterrein bij het bezoekersvak. Het omwisselen in Bodegraven vindt plaats tussen 17.00 en 17.30 uur.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 15.45 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er is een alternatief opstappunt in Gilze Rijen (parkeerplaats Molenheide, gelegen aan de A58 tussen afslag 12 en 13). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 22 jul 2013 - 15:55