Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Efteling

Blog van Harrie: Efteling

31 jul 2013 - Door: Harrie Timmermans

Vanmorgen ben ik met een lekker gevoel opgestaan. Iets later dan normaal want het is voor mij nog vakantietijd. Toen ik me nog een keertje omdraaide gingen mijn gedachten terug naar de wedstrijd van gisterenavond. Wat een wedstrijd.

Ik moest ook denken aan de woorden van René van der Gijp van maandag. Die zei dat als PSV "naar Waalwijk moest, de helft van de selectie naar de Efteling wil". Ik behoor niet tot het slag mensen dat snel boos wordt op analisten. Van der Gijp wordt dik betaald om de lolbroek uit te hangen.

En ik geef het je te doen, elke week weer iets nieuws verzinnen. Dan krijgt het op den duur iets gekunsteld en komt het over als ingestudeerd. Want sinds wanneer ligt de Efteling in Waalwijk? Van der Gijp probeert op een grappige manier te zeggen dat PSV met een wel heel jong elftal speelt. En dat klopt.

Phillip Cocu maakt tot nu toe de woorden waar dat hij de jeugd echt een kans wil geven. Dat is positief. Zeker wanneer die jeugd op het Europese toneel een volwassen en mannelijke pot aflevert. De start is positief en geeft een goed gevoel. Maar 1 zwaluw maakt natuurlijk nog geen zomer.

Laatst bijgewerkt : 31 jul 2013 - 9:59