Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Kaartjes

Blog van Harrie: Kaartjes

14 aug 2013 - Door: Harrie Timmermans

PSV en de Supportersvereniging zijn een traject opgestart om te komen tot een nauwere samenwerking. In dat kader hebben we onze winkelactiviteiten ondergebracht bij de FANstore van PSV. En leveren we ook een forse bijdrage waardoor het PSV Museum mogelijk wordt gemaakt. Een plek waar de historie van PSV een mooie plaats krijgt en waar we met zín allen trots op kunnen zijn.

PSV op haar beurt gaat ONS PSV integreren in de Supportersvereniging PSV zodat we samen 1 grote club gaan vormen. Eendracht maakt macht! In het kader van de samenwerking stelt PSV ons ook voor elke thuiswedstrijd 50 kaarten ter beschikking om (in 25 setjes van 2 kaarten) te verloten onder de leden en mensen die nieuw lid worden van onze club.

Het is nu dus extra aantrekkelijk om lid te worden van de Supportersvereniging PSV. Helemaal als je bedenkt dat het ďscoren" van kaartjes voor thuiswedstrijden lastig is vanwege de stormloop van fans. Het bericht dat de wedstrijd tegen AC Milan binnen anderhalf uur uitverkocht was, spreekt boekdelen.

Niet getreurd, ook voor de wedstrijd tegen AC Milan hebben wij 50 kaarten. Dus aarzel niet en word lid van de oudste (93 jaar) Supportersvereniging van Nederland. Met uw steun kunnen wij nog beter de belangen van supporters behartigen. Houd onze site in de gaten voor nadere informatie.

Ja, ik wil lid worden van de Supportersvereniging PSV

Laatst bijgewerkt : 14 aug 2013 - 14:23