Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie FC Twente - PSV 14-9-2013

Verkoopinformatie FC Twente - PSV 14-9-2013

21 aug 2013 - Door: AR

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zaterdag 14 september 2013, 20.45 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 24 augustus om 09.00 uur en eindigt vrijdag 13 september om 14.00 uur. De verkoop voor de busreis stopt mogelijk eerder als kort voor het sluiten van de verkoop een complete bus is volgeboekt.

Verkoopvoorwaarden:
Er zijn voor deze wedstrijd 1.000 plaatsen beschikbaar. Voor deze wedstrijd zijn zowel kaarten verkrijgbaar voor een autocombi als ook een buscombi.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik hier voor meer informatie over de PSV Uitkaart.

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Autocombi € 19,60
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 28,60
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 38,60

Opmerkingen autocombi:
Het omwisselbiljet dient op de wedstrijddag te worden omgewisseld. Dit gebeurt op de parkeerplaats Bolder, gelegen aan de A1 tussen afslag 26 en 27.
Het omwisselen vindt plaats tussen 19.15 uur en 19.45 uur. Bij het omwisselen ontvang je een routebeschrijving naar het stadion in Enschede.
Voor de autocombi zijn er 360 kaarten beschikbaar.

Opmerkingen buscombi:
De bussen vertrekken om 17.15 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion.

Er zijn alternatieve opstappunten in opstappunten in Oss (Parkeerterrein Mc Donalds, afslag 52 van de A59), Arnhem (Parkeerterrein “de Waterberg", afslag 26 van de A50), en Holten (Parkeerplaats “Bolder" tussen afslag 26 en 27 van de A1). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Ook vertrekt er vanuit Woerden de Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘FC Twente – PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 17.15 uur vanuit Woerden.

Voor meer informatie over de busreis en opstappunten kun je contact opnemen met de Supportersvereniging PSV, via (040) 257 47 82.

Supporters die gezamenlijk in dezelfde bus willen reizen dienen hiervoor bij het boeken gebruik te maken van een groepsboeking en niet ieder afzonderlijk te boeken. Bij een groepsboeking zit alle personen automatisch in dezelfde bus. Bij afzonderlijke boekingen bestaat de kans dat supporters in aparte bussen zitten. Het is niet mogelijk om dit na het boeken nog te laten corrigeren.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 21 aug 2013 - 14:10