Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Kleuters

Blog van Harrie: Kleuters

25 aug 2013 - Door: Harrie Timmermans

PSV heeft de eerste punten van het seizoen achtergelaten in Almelo. Iets verderop in het land van de Tukkers was FC Twente afgelopen week in het nieuws vanwege een spandoek op Vak P. De tekst daarop getuigde niet van goede smaak. Maar de reactie daarop van KNVB-voorzitter Michael van Praag vond ik ook vreemd.

Hij stuurde een tweet de wereld in met de tekst: "En dan gek opkijken als de combi weer wordt ingevoerd". Wat is dat toch met bestuurders dat ze de reflex niet kunnen onderdrukken om gedrag van enkelen te vertalen naar vervelende maatregelen die de grote massa van goedwillenden treft?

Dat is hetzelfde als een leraar die de hele klas strafwerk geeft en laat nablijven omdat er twee achterin de klas lopen te kwallen. Zo ga je misschien om met kleuters maar supporters zijn geen kleuters. Zij zijn de kurk waar het voetbal op drijft.

Terug naar het voetbal. Natuurlijk is het niet dramatisch dat PSV twee punten laat liggen tegen Heracles. Jammer is het wel want het was een mooie kans om vroeg in het seizoen als een gaatje te slaan naar de concurrenten. Maar ik moet ook eerlijk bekennen dat mijn gedachten al meer bij Milaan zijn.

Laatst bijgewerkt : 25 aug 2013 - 20:20