Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Katertje

Blog van Harrie: Katertje

1 sep 2013 - Door: Harrie Timmermans

Als je een aardig feestje hebt gehad, komt vaak daarna de kater. Je staat een dag later met hoofdpijn op, een beetje brak sla je je de dag door. Gisteren was niet zomaar een aardig feestje, nee, het was een knalfeest wat ons nog lang zal heugen.

En ja, dan is een gelijkspel een teleurstelling maar ook niet meer dan een katertje. Een kleine rimpeling op een voor het overige vlekkeloos verlopen dag. Eentje die ging van het ene hoogtepunt naar het andere.

Een PSV-laan, wie had het kunnen denken? Na de eerste afwijzing door de gemeente hebben we achter de schermen hard gewerkt en met succes. De opening van het museum. Ook daar mogen we trots op zijn. We zijn er trots op dat we daaraan een flinke bijdrage aan hebben mogen leveren. Ook de Stichting 1913 verdient een vette pluim. Wat een prachtige gedenksteen.

En het vizier staat al weer op de toekomst gericht. Ik kreeg zaterdag al best veel vragen van supporters die vroegen of wij een bus gaan inzetten naar de Oekraine. Dat lijkt me niet haalbaar met een afstand van een kleine 2500 kilometer. Maar wellicht dat Zagreb wel mogelijk is.

Laatst bijgewerkt : 1 sep 2013 - 18:01