Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Compliment

Blog van Harrie: Compliment

4 sep 2013 - Door: Harrie Timmermans

PSV verdient een groot compliment voor het prijsbeleid rond de wedstrijden tegen Zulte en AC Milan. Door de prijzen laag te houden sneed het mes aan twee kanten. Je gaf enerzijds een goed signaal af aan de fans.

Anderzijds zorgde het voor een volle bak wat niet alleen een steun in de rug is van de spelers maar ook van de omzet. Want meer mensen is meer zakjes chips, meer biertjes en meer vlaggetjes, sjaaltjes en shirtjes die verkocht worden.

Met de prijzen van de Europa League wedstrijden wordt die lijn niet helemaal doorgezet. Ze zijn weliswaar lager dan vorig jaar, hulde daarvoor, maar een tikkie lager had wel gemogen. Een wedstrijd tegen onze vrienden uit de OekraÔne die duurder is dan tegen de mannen uit Milaan is lastig uit te leggen.

Ik kreeg gisteren meteen ook de vraag wat ik vond van het aanbieden van goedkope tickets op vakantieveilingen.nl. Daar kan ik kort over zijn: dat vind ik niks. Ik ben van mening dat je trouwe fans moet belonen voor hun loyaliteit en niet toevallige passanten een incidenteel voordeel moet geven.

Laatst bijgewerkt : 4 sep 2013 - 8:58