Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Aanklager

Blog van Harrie: Aanklager

18 sep 2013 - Door: Harrie Timmermans

Na afloop van de wedstrijd Twente - PSV zagen we vanuit het uitvak een vreemd tafereel plaats vinden. Terwijl de spelers mekaar en de scheidsrechter een hand gaven, kwam er van de Twente-bank een speler het veld in gerend.

In een rechte lijn sprintte hij naar Stijn Schaars en hij maakte niet de indruk dat hij uit was op een liefdevol gebaar. Dat bleek ook heel snel want er onstond meteen tumult. De gedachten gingen terug naar het tunnelincident met Lens, begin dit jaar.

Wat Lens toen terecht werd verweten was dat hij verstandiger had moeten zijn. Hij had immers genoeg tijd gehad om na te denken en gewoon onder de douche te springen. De KNVB rekende dat de speler zwaar aan: vier wedtsrijden schorsing.

Het geval met de Twente-speler is bijna identiek met dien verstande dat dit incident zich afspeelde voor de ogen van 30.000 toeschouwers en live op FOX te zien was. Kennelijk is de wereld bij de KNVB sinds begin dit jaar veranderd want de aanklager ziet geen aanleiding om een onderzoek te starten. Raar.

Laatst bijgewerkt : 18 sep 2013 - 8:05