Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Informatie Chornomorets Odessa - PSV (03-10-2013)

Informatie Chornomorets Odessa - PSV (03-10-2013)

23 sep 2013

Competitie:
UEFA Europa League

Datum en aanvang:
Donderdag 3 oktober 2013, 22.05 uur

Verkoop:
De verkoop is inmiddels gestart en eindigt dinsdag 2 oktober om 09.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Voor deze wedstrijd zijn alle kaarten beschikbaar voor eigen vervoer. De supportersvereniging PSV organiseert geen busreis of vliegreis.

Je kunt dus per persoon één toegangskaart kopen. Je hoeft voor deze wedstrijd niet in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. De kaarten zijn niet overdraagbaar, men kan uitsluitend voor zichzelf boeken. Kaarten op bedrijfsnaam zijn niet bruikbaar voor deze wedstrijd.
Bij de ingang van het bezoekersvak worden de persoonsgegevens op het omwisselbiljet gecontroleerd met het legitimatiebewijs..

Online bestellen:
De verkoop vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben. Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card.

Prijzen:
Eigen vervoer € 13,00

Opmerkingen eigen vervoer:
Met het omwisselbiljet dien je je uiterlijk dinsdag 2 oktober om 12.00 uur te melden bij PSV Kaartverkoop, gevestigd in PSV FANworld ingang 17 van het Philips Stadion, waarbij men het originele toegangsbewijs ontvangt. Het omwisselbiljet krijg je mee terug voor de controle bij het bezoekersvak.

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 23 sep 2013 - 14:37