Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Zagreb

Blog van Harrie: Zagreb

26 sep 2013 - Door: Harrie Timmermans

Vorige week om deze tijd zaten we midden in de juridische discussie over de komst van supporters van Ajax naar Eindhoven. Ik toonde begrip voor de boosheid van de Amsterdamse fans, zoiets zou ons immers ook kunnen overkomen.

Sterker nog, het was ons al een keer overkomen, drie jaar terug, maar dat waren ze in Amsterdam voor het gemak maar even vergeten. Maar je moet ook realistisch zijn, tegen overmacht is geen kruid gewassen.

Amper een week later en het overkomt ons daadwerkelijk. De UEFA heeft bij wijze van sanctie besloten dat de wedstrijd in en tegen Zagreb zonder publiek wordt gespeeld. Dus ook zonder uit-publiek. Buitengewoon spijtig voor die fans die al vliegreizen hadden geboekt. Misschien dat PSV kan nadenken over een attent gebaar naar hen.

Maar ik acht de kans uitgesloten dat PSV een kort geding aan gaat spannen tegen de burgemeester van Zagreb. Kansloos. En ik verwacht niet dat onze burgemeester een peleton ME gaat aanbieden want dat zou lachwekkend zijn. Niet alle burgemeesters heten Eberhard.

Laatst bijgewerkt : 26 sep 2013 - 9:29