Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > PSV.nl: 'Oproep betreffende Dinamo Zagreb-PSV'

PSV.nl: 'Oproep betreffende Dinamo Zagreb-PSV'

27 sep 2013 - Bron: PSV.nl - Door: Chris

Directeur Tiny Sanders doet een oproep aan alle PSV-supporters die concrete plannen hadden om naar Dinamo Zagreb te gaan. De UEFA heeft PSV in kennis gesteld dat Dinamo deze wedstrijd op donderdag 24 oktober aanstaande moest spelen zonder publiek, wat directe gevolgen heeft voor PSV omdat er geen supporterskaarten in omloop zullen komen.

Kaartverkoop was niet gestart
De UEFA heeft de Kroatische kampioen een straf opgelegd wegens herhaaldelijk wangedrag van de fans. Dinamo moet één wedstrijd achter gesloten deuren spelen en dat is de derde groepswedstrijd van de UEFA Europa League. De gevolgen daarvan zijn dat PSV ook geen supporters mag meenemen naar Zagreb en alleen met een beperkte delegatie kan afreizen naar Zagreb. De kaartverkoop voor deze wedstrijd was nog niet gestart, maar bij de club is bekend dat een aantal supporters hun reis al concreet had gepland.

Mailen naar de PSV FANdesk
Algemeen directeur Tiny Sanders doet daarom een oproep aan alle supporters die kunnen aantonen dat zij niet-annuleerbare kosten hebben gemaakt om PSV te gaan steunen in Kroatië. De club wil inventariseren om hoeveel fans het gaat en vervolgens bekijken welke rol PSV mogelijk daarin kan spelen. “Iedereen die kan laten zien dat hij die kosten al heeft gemaakt om bij deze wedstrijd te zijn en de reis niet kan annuleren, kan zich melden onze FANdesk. We zullen dan gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn", aldus Sanders, die het erg teleurstellend noemt voor de gedupeerde supporters. Zij kunnen zich melden via een e-mail aan fandesk@psv.nl

Laatst bijgewerkt : 27 sep 2013 - 12:42