Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Telegraaf

Blog van Harrie: Telegraaf

1 okt 2013 - Door: Harrie Timmermans

Een bericht in de Telegraaf over PSV lokt bij veel supporters een reactie uit. Ik heb dat zelf ook mogen ervaren toen ik een keer een quote gaf. Niet zozeer de inhoud van mijn opmerking werd me door sommigen kwalijk genomen, maar het feit dat ik de krant te woord had gestaan.

Ik kreeg van iemand te horen: "Je moet niet praten met een Ajax-krant". Het wantrouwen richting de Telegraaf zit diep bij sommigen. En ook wel verklaarbaar, want hoe je het ook wendt of keert, het hart van de krant klopt meer voor Ajax dan voor ons.

Heel gek is dat ook niet. De omzet van de krant moet vooral verdiend worden in Amsterdam en omgeving. En wiens brood men eet, wiens woord men spreekt. Ik wil maar zeggen: laten we ons er vooral niet te druk om maken en berichtgeving met een korrel zout nemen.

Ook als er geschreven wordt dat er "bronnen" zijn die zeggen dat er binnen PSV met verbazing is gereageerd op het wegkomen van een AZ-speler na een aanslag op Park. Ik geloof echt niet dat de directie dat naar buiten heeft gebracht. Die verbazing zou overigens terecht zijn want het beleid van de aanklager riekt naar pure willekeur.

Laatst bijgewerkt : 1 okt 2013 - 18:44