Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Veiligheidsmaatregelen rond UEL-duel

Veiligheidsmaatregelen rond UEL-duel

6 nov 2013 - Door: AR

PSV speelt donderdag de UEFA Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Zagreb. Lees hier meer over een aantal veiligheidsmaatregelen die de club genoodzaakt is om te nemen, waaronder het eerder sluiten van horecapunten en ook de PSV FANstore. Er is rondom de wedstrijd ook een noodverordening van kracht.

Aangepaste openingstijden
Afgelopen maandag stelde burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven al de noodverordening in die vanmiddag van kracht zal gaan, dit vanwege een verhoogd risico met betrekking tot een groep fanatieke aanhangers van de club uit Zagreb. De PSV FANstore en Philips MyShop, de personeelswinkel van Philips in het stadion, zijn op de wedstrijddag tot 14.00 uur geopend. In overleg met de lokale autoriteiten heeft PSV daarnaast besloten om rond de wedstrijd de horecapunten Coen & Willy en Caffee 1913 gesloten te houden. Het supportershome (ingang 28)is ook van buitenaf gesloten, maar zal vanaf 18.00 uur geopend zijn vanaf de stadionzijde. Op de wedstrijddag is er geen kaartverkoop. PSV-supporters die nog een kaartje voor de wedstrijd willen kopen (één per PSV Club Card) dienen dat derhalve vandaag nog te doen.

Geen verkooppunten
Rond de wedstrijd zijn er geen horecaverkooppunten bij de parkeerterreinen en op het Stadionplein aanwezig. Op basis van de bestaande legitimatieplicht vindt er morgen in verhoogde mate controle van identiteitsbewijzen plaats. Mede in dit verband wijzen wij nogmaals op het verbod van doorverkoop van kaarten aan (Kroatische) fans. Fans die op een dergelijke wijze in het bezit van een kaartje zijn gekomen, zal de toegang tot het stadion worden geweigerd c.q. zullen uit het stadion worden verwijderd. Diegene die kaarten heeft doorverkocht zal worden bestraft met een stadionverbod.

Laatst bijgewerkt : 6 nov 2013 - 13:47