Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Verkoopinformatie Feyenoord-PSV

Verkoopinformatie Feyenoord-PSV

8 nov 2013 - Door: AR

Feyenoord - PSV (01-12-2013)

Competitie:
Eredivisie

Datum en aanvang:
Zondag 1 december 2013, 14.30 uur

Verkoop:
De verkoop start zaterdag 9 november om 9.00 uur en eindigt uiterlijk vrijdag 29 november om 14.00 uur.

Verkoopvoorwaarden:
Er zijn voor deze wedstrijd uitsluitend kaarten beschikbaar in combinatie met een buscombi. Er is in totaal parkeercapaciteit voor 16 bussen (dubbeldekkers). Daardoor kunnen er zo’n 900 supporters meereizen naar Rotterdam.

Let op: voor deze wedstrijd dien je in het bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangskaart kopen. Klik www.psvuitwedstrijd.nl. Om de kaarten online te boeken dien je de eigen PSV Club Card bij de hand te hebben (de Club Card dient op eigen naam te staan). Het is daarnaast mogelijk om kaarten voor andere PSV Club Cardhouders te boeken indien je beschikt over (de barcode van) hun PSV Club Card. Bij boeking dient ook het mobiel telefoonnummer te worden geregistreerd, als dit nog niet gedaan is. Bij een groepsboeking geldt dit ook voor de andere personen. Indien zij dus nog niet zelf het mobiele telefoonnummer hebben geregistreerd, dient dit alsnog bij het boeken te gebeuren.

Prijzen:
Buscombi PSV Supporters Club Cardhouders € 30,10
Buscombi PSV (Seizoen) Club Cardhouders € 40,10

Opmerkingen buscombi:
De bussen vanuit Eindhoven vertrekken om 11.00 uur van het parkeerterrein P2 aan de oostzijde van het Philips Stadion. Er is een alternatief opstappunt in Gilze-Rijen (Parkeerplaats Molenheide tussen afslag 12 en 13 van de A58). Indien je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit bij het boeken vermelden.

Tevens vertrekt vanuit Woerden de Randstadbus. Om de Randstadbus te boeken selecteer je op http://www.psvuitwedstrijd.nl de wedstrijd ‘Feyenoord – PSV Randstadbus’. De Randstadbus vertrekt om 12.00 uur vanuit Woerden.

Rolstoelkaarten:
Er zijn voor deze wedstrijd een beperkt aantal rolstoelkaarten beschikbaar. Indien supporters hiervan gebruik wensen te maken, dan kan men contact opnemen met PSV kaartverkoop, via (040) 2 505 505 of kaartverkoop@psv.nl

Let op:
Alle boekingen zijn definitief. Het annuleren of wijzigen van de boeking, of restitutie van het aankoopbedrag is niet mogelijk, ook niet achteraf als de wedstrijd niet is bijgewoond.
De enige uitzondering geldt voor wedstrijdorganisatorische redenen zoals bijvoorbeeld wijziging speeldatum, aanvangstijdstip of vervoersvoorwaarden.

Laatst bijgewerkt : 8 nov 2013 - 9:59