Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Nieuws > Blog van Harrie: Mening

Blog van Harrie: Mening

14 nov 2013 - Door: Harrie Timmermans

Als voorzitter van een supportersvereniging word je regelmatig om je mening gevraagd door journalisten. Helaas vaker wanneer het slecht gaat dan wanneer alles lekker loopt want goed nieuws verkoopt nou eenmaal minder.

Afgelopen week werden mijn collega Frits en ik door Omroep Brabant gevraagd naar onze kijk op de sportieve prestaties van PSV. Ieder vogeltje zingt zoals hij gebekt is. Ik druk me anders uit dan Frits. Ik heb vaak veel meer woorden nodig dan Frits die recht uit het hart spreekt.

Op internet lees ik allerlei reacties op wat we gezegd hebben. Dat mag natuurlijk. Net zo goed als Frits en ik een mening mogen geven mag iedereen een mening over ons geven. De club is van iedereen en we leven in een vrij land en niet in Noord-Korea waar kritiek verboden is. Maar de toon van sommige reacties die erg op de man gespeeld worden, mag wel een tandje minder. In sommige gevallen zelfs een heel gebit.

Want wat ons allen bindt is dat we allemaal een rood-wit hart hebben. En dat wij net als iedereen met hart en ziel hopen dat het snel beter gaat met onze club. Want de aanblik van pagina 819 van teletekst doet pijn aan de ogen van iedere PSV'er.

Laatst bijgewerkt : 14 nov 2013 - 10:00